Cros olimpic pe străzile din Buzău, în weekend

Cros olimpic pe străzile din Buzău, în weekend

La start sunt aşteptaţi sute de participanţi din toată ţara

Concursul se organizează în cadrul proiectului “Luna olimpică, Buzău 2013” şi se adresează practicanţilor sportului de masă şi de performanţă din judeţul Buzău şi din întreaga ţară. Evenimentul va avea loc duminică şi este organizat de DJST Buzău şi Academia Olimpică Română, filiala Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Crosul se va desfăşura pe distanţa de aproximativ 3,5 km, pe traseul: Piaţa Dacia - Aleea Trandafirilor - str. Ostrovului - bld. N.Bălcescu - Parc Crâng – Obelisc - (pentru categoria 6 -15 ani) - un tur de heleşteu – stadionul de atletism, punct - Sosire (pentru celelalte categorii).

Crosul se va desfăşura pe mai multe categorii, astfel: categoria OPEN,  categoria 06-15 ani, categoria 16–49 ani şi categoria veterani, peste 50 ani.

Toţi concurenţii vor primi câte un tricou şi o şepcuţă. Se acordă premii speciale pentru cei mai tineri şi cei mai vârsnici participanţi. Se mai acordă primilor trei clasaţi de la fiecare categorie, bani , trofee, medalii şi diplome. La acest eveniment vor fi invitate personalităţi marcante ale sportului olimpic românesc.

Startul se dă la ora 09.30 iar premierea participanţilor va avea loc în incinta Patinoarului Ice Magic din Buzău.

Fiecare participant se va prezenta cu copia/originalul certificatului de naştere/ carte de identitate la secretariatele aflate la punctele de start, zona platou Dacia/ Primăria Buzău, pentru toate categoriile, în intervalul orar 07.45—09.00.

Demenţionat că fiecare participant va prezenta avizul medical sau va semna pe propria răspundere în fişa aflată la secretariat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: