VIDEO Criminalul scăpat din ospiciul buzoian a fost găsit mort, la marginea unei păduri

VIDEO Criminalul scăpat din ospiciul buzoian a fost găsit mort, la marginea unei păduri

Marian Trandaf, criminalul care a evadat marţi din spitalul de psihiatrie Ojasca, a fost găsit mort, în apropierea satului Mierea, comuna Verneşti. El a fost găsit de poliţiştii şi jandarmii plecaţi în această dimineaţă în căutarea lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Marian Trandaf, 53 de ani, a fugit marţi din spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, secţia exterioară Ojasca. 
 
Pentru depistarea acestuia, în această perioadă au fost organizate filtre rutiere, au fost desfăşurate ample activităţi de investigaţii şi căutare, la care au participat poliţişti, jandarmi, câini de serviciu şi de urmă, reprezentanţi silvici şi voluntari.
 
În această dimineaţă, în urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost găsit în zona împădurită de pe raza localităţii Mierea, decedat. Potrivit Poliţiei, acesta nu prezenta urme de violenţă. 

 
Avea papuci în picioare şi era îmbrăcat subţire, cu un tricou alb şi pe deasupra o bluza de trening verde. Cel mai probabil a murit în urma hipotermiei. Fugarul ajunsese foarte aproape de ultimul rând de vile din satul Mierea.
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: