Covid-19. Expiră perioada de izolare pentru 12 buzoieni sosiţi de peste hotare

Covid-19. Expiră perioada de izolare pentru 12 buzoieni sosiţi de peste hotare

La data de 25 martie, în judeţul Buzău pentru 3.176 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Alte 74 de persoane se află în carantină, iar pentru 12 dintre aceste persoane se încheie miercuri perioada de carantină instituţionalizată.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru verificarea respectării regimului impus persoanelor aflate în izolare la domiciliu ca măsură de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu coronavirus, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Direcţia de Sănătate Publică şi Poliţia Locală efectuează zilnic activităţi de verificare a persoanelor aflate în izolare.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 2021 de persoane aflate în izolare şi au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale cu privire la nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, în valoare totală de 6.000 de lei.

În intervalul orar 22:00-6:00, la nivelul judeţului Buzău au fost constituite filtre pentru verificarea modului de respectare a prevederilor OM nr.2/2020. În urma verificărilor, au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 132.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: