Covid-19. 12 buzoieni au contractat noul coronavirus. Cinci s-au vindecat deja

Covid-19. 12 buzoieni au contractat noul coronavirus. Cinci s-au vindecat deja

Potrivit datelor furnizate, joi, de Grupul de comunicare strategică, 12 persoane din judeţul Buzău au fost confirmate pozitiv cu Covid-19, iar dintre acestea cinci au fost vindecate. În prezent, în judeţ, se află în carantină un număr de 271 de persoane. De asemenea, pentru alte 3.743 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă


În ultimele 24 de ore, peste 100 de jandarmi buzoieni şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti s-au asigurat că buzoienii au înţeles pericolul la care se expun şi respectă măsurile impuse de starea de urgenţă, fiind aplicate un număr de 9 amenzi, în valoare totală de 5.700 lei. 

De asemenea, aceştia au asigurat, atât transporturile care doar au tranzitat judeţul Buzău, cât şi cele cu persoane duse către centrele de carantină instituite la nivel judeţean. 

Totodată, poliţiştii buzoieni împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 2.828 de persoane. 

Cu această ocazie, a fost aplicată o sancţiune contravenţională pentru nerespectarea izolării la domiciliu, în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate 229 de amenzi privind nerespectarea prevederilorr Ordonanţei Militare numărul 2.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 345 de poliţişti, peste 100 de jandarmi, 153 de poliţişti locali şi 48 de lucrători ai Ministerului Apărării Naţionale.

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate şi externate din unităţi spitaliceşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: