Copilotul care a salvat fetiţa dispărută în pădurile din Bisoca, în misiune chiar de ziua lui de naştere

Copilotul care a salvat fetiţa dispărută în pădurile din Bisoca, în misiune chiar de ziua lui de naştere

Copilotul elicopterului care a intervenit pentru salvarea fetiţei dispărute în comuna buzoiană Bisoca a participat la operaţiune chiar de ziua lui. Maistrul militar principal Sorin Ion a împlinit sâmbătă 49 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


În ziua în care trebuia să-şi sărbătorească ziua de naştere acasă împreună cu familia, acesta a participat la misiunea de căutare şi salvare a fetiţei de 8 ani care a rătăcit ore bune într-o zonă de pădure.

Nu este prima misiune de succes în care Sorin salvează vieţi şi nici prima zi de naştere pe care şi-o petrece făcându-şi datoria.

“Din luna iunie şi până acum mi-am văzut soţia şi fata doar de 5 ori. Familia este în Constanţa, iar eu execut zborurile din Bucureşti. Nici nu ştiu câte sărbători le-am petrecut împreună, dar cu toate acestea îmi iubesc enorm meseria. Dacă aş putea da timpul înapoi aş alege acelaşi lucru, să devin tehnic de bord”, a spus Sorin Ion.

În cei 27 de ani de carieră, cu peste 4.200 de ore de zbor, maistrul militar principal Sorin Ion este cel mai experimentat tehnic de bord al aviaţiei MAI şi a participat la salvarea a zeci de oameni aflaţi în pericol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: