Copil de 12 ani, căutat cu barca de pompieri într-un canal de irigaţii

Copil de 12 ani, căutat cu barca de pompieri într-un canal de irigaţii

Pompierii buzoieni au fost solicitaţi joi seară să caute un copil, în vârstă de 12 ani,  despre care se presupune că s-a înecat în canalul de irigaţii de pe raza localităţii Pietroasele. Autorităţile au fost alertate de un pescar care ar fi găsit hainele copilului pe malul canalului de irigaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Deoarece nici părinţii nu ştiau nimic despre el, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Neron Lupaşcu» a trimise pentru căutarea copiulului un echipaj de căutare salvare cu barcă şi un echipaj SMURD. 

Canalul în care se prespune că ar putea exista posibilitatea să se fi înecat copilul are o adâncime de 12,5 metri. 

Potrivit ISU Buzău, căutările vor continua atât timp cât va permite vizibilitatea iar dacă nu vor avea rezultat, acţiunea va fi reluată mâine dimineaţă. 

Pompierii nu exclud nici posibilitatea ca acest copil să  nu se fi înecat şi să fie găsit de părinţi având în vedere că mai există un caz similar petrecut în urmă cu ceva timp când, în mod similar, hainele unor copii au fost găsite pe malul apei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: