Copiii dintr-un centru de plasament le-au vândut mărţişoare poliţiştilor, ca să facă rost de bani pentru excursii VIDEO

Copiii dintr-un centru de plasament le-au vândut mărţişoare poliţiştilor, ca să facă rost de bani pentru excursii VIDEO

Sursa IPJ Buzău

O iniţiativă inedită au avut copiii instituţionalizaţi din judeţul Buzău, în preajma zilei de 1 Martie. Este vorba despre micuţii din Centrul rezidenţial pentru recuperarea şi reabilitarea copilului de la Beceni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Îndrumaţi de instructorii centrului, pe tot parcursul lunii trecute, cei mici au confecţionat, cu trudă, dar şi cu dibăcie, frumoase mărţişoare. 
 
Sute de asemenea mărţişoare au fost trimise către câteva instituţii publice din judeţ. 
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău nu a făcut excepţie iar pentru a răsplăti efortul copiilor, poliţiştii au amenajat un stand de mărţişoare cu vânzare.
 
Efortul copiilor instituţionalizaţi nu a rămas fără răspuns. ”Recunoaştem că poliţiştii au luat cu asalt standul expoziţional şi au profitat de ocazia de a achiziţiona din timp un mărţişor original şi norocos pentru colegele de birou. Vă mulţumim încă o dată, tineri dragi şi pricepuţi”, au transmis poliţiştii buzoieni.
 
 
Toate mărţişoarele au fost vândute în doar două zile iar banii obţinuţi, deloc puţini, au ajuns înapoi la copii. Cu banii strânşi, ei vor pleca în excursii. 
 
Vă mai recomandăm să citiţi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările