Copii răniţi într-un accident, la intrare în Buzău, provocat de bunicul lor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Un accident rutier grav a avut loc la ieşire din municipiul Buzău spre Ploieşti, în faţa unei benzinării. Doi copii au fost răniţi, după ce maşina în care se deplasau, cu bunicul lor la volan, ar fi întors pe linia continuă, moment în care a fost izbită violent de o altă.

Vinovat de producerea accidentului este un ialomiţean, şoferul unui VW Passat care avea ataşată o rulotă. 

La ieşirea din benzinărie, acesta a efectuat o manevră interzisă, viraj la stânga spre Buzău, pe linie continuă.

Şoferul nu s-a asigurat şi a fost izbit de un autoturism care circula regulamentar. În urma coliziunii, una dintre maşini s-a răsturnat în afara şoselei.

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, un şofer de 48 de ani din Merei a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un şofer de 65 de ani, din Ialomiţa, ce se deplasa pe aceeaşi direcţie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din autovehiculul şoferului de 65 de ani, respectiv doi minori de 4, respectiv 12 ani, care au fost preluaţi de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările. Şoferul din Ialomiţa tocmai ieşise din benzinăria Lukoil fără să se asigure.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Urmăriri şi bătăi ca-n filme, pe stradă, în Buzău. Ţinta agresorilor: un activist civic

Măsura radicală luată de un fermier român sătul să caute în zadar muncitori pentru a strânge recolta

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite