Consiliul Judeţean a împărţit aproape 12 milioane de lei primăriilor din judeţul Buzău

Consiliul Judeţean a împărţit aproape 12 milioane de lei primăriilor din judeţul Buzău

Consiliul Judeţean Buzău a împărţit localitatilor aproape 12 milioane de lei, bani pe care şefii unităţilor administrative-teritoriale din judeţ îi pot folosi pentru stingerea unor arierate, dar şi pentru proiecte de infrastructură. O altă veste bună este că până la sfârşitul lunii, va fi aprobat şi bugetul judeţului pe 2018, care va fi axat în principal pe investiţii în infrastructură.

Ştiri pe aceeaşi temă


Consiliul Judeţean Buzău a aprobat în şedinţa extraordinară împărţirea sumei de 11,87 milioane de lei către toate unităţile administrative-teritoariale din judeţ, cu exceptia  municipiului Buzău. 

Banii provin din fondul constituit la dispoziţia Consiliului Judeţean Buzău iar primarii din judeţ pot folosi fondurile alocate pentru stingerea unor arierate dar şi pentru începerea sau continuarea unor investiţii de infrastructură. 

Cea mai mare sumă, respectiv 1,5 milioane de lei, se va îndrepta către Primăria Râmnicu Sărat, în timp ce oraşele Nehoiu, Pătârlagele şi Pogoanele vor primi câte 200.000 de lei. Comunele au primit sume cuprinse între 110.000 şi 200.000 de lei, în funcţie de necesităţi.

O altă veste bună pentru primarii din judeţ este că până la sfârşitul lunii va fi aprobat şi bugetul judeţului pe anul 2018. Proiectul privind aprobarea bugetului judeţului pe anul 2018 va fi supus aprobării într-o şedinţă de Consiliu Judeţean Buzău programată peste două săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: