VIDEO Prima zi de muncă pentru noii consilieri judeţeni din Buzău. Cum sunt împărţite mandatele

VIDEO Prima zi de muncă pentru noii consilieri judeţeni din Buzău. Cum sunt împărţite mandatele

Carmen Ichim va fi unul dintre vicepreşedinţii CJ Buzău

Preşedintele ales al instituţiei, precum şi cei 27 de consilieri judeţeni ale căror mandate au fost validate de Tribunalul Buzău, au depus jurământul de credinţă într-un cadru restrâns şi cu respectarea regulilor de distanţare fizică impuse de pandemia de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În legislatura 2020-2024, social-democraţii vor avea majoritate în Consiliul Judeţean din Buzău dar şi funcţia de preşedinte. 
 
Un număr de 18 consilieri judeţeni aleşi pe lista alianţei PSD-PRO România, 6 consilieri PNL şi 3 consilieri aleşi pe lista PMP vor face parte din Consiliul Judeţean Buzău în următorii 4 ani.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, pentru următorii patru ani, social-democratul Petre Emanoil Neagu, a obţinut la alegerile locale din 27 septembrie al doilea mandat în fruntea instituţiei.
 
Consiliul Judeţean se va întruni în şedinţă ordinară, în următoarele zile, pentru a-i desemna pe cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei şi pentru constituirea comisiilor de specialitate. 
 
În funcţie de pregătirea profesională, fiecare consilier va face parte dintr-o comisie de specialitate, în care se vor dezbate probleme juridice, de sănătate sau educaţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările