Conducerile mai multor instituţii subordonate Primăriei Râmnicu Sărat vor fi schimbate

Conducerile mai multor instituţii subordonate Primăriei Râmnicu Sărat vor fi schimbate

Cutremur în mai multe institutii publice din Râmnicu Sarat. Şefii acestora ar urma să fie schimbaţi din funcţie, în perioada urmatoare. Edilul municipiului susţine că directorii institutiilor subordonate Primăriei sunt în funcţie de prea mulţi ani şi se impune o eficientizare a activităţii unităţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Sunt vizate modificări în structura Administratiei Domeniului Public, dar şi în ceea ce priveşte conducerea Cimitirului Eternitatea din subordinea ADP. 

Si Institutia de interes Public Piete, Targuri si Oboare, dar si Politia Locala sunt pe lista institutiilor, care vor avea o nouă  conducere. 

Primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, declara ca a început reformarea administratiei locale încă de la inceputul mandatului cu societăţile Acvaterm si TUC. 
În ciuda schimbărilor preconizate, edilul precizeaza ca înlocuirile din funcţii nu sunt o consecinţă a unor erori in activitatea institutiilor respective:

Primarul afirmă că modificarile sunt si o urmare a sesizarilor primite din parte cetatenilor care acuza neimplicarea institutiilor subordonate in problemele comunitatii locale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: