Concurenţă mare pentru posturile scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmeria Buzău

Concurenţă mare pentru posturile scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmeria Buzău

Motivaţi de nevoia unui loc de muncă stabil şi bine plătit, pentru cinci posturi de ofiţer şi subofiţer vacantate la cele două instituţii din subordinea Ministerului Afacerior Interne s-au înscris aproximativ 90 de buzoieni. Concursurile vor fi organizate începând de luna viitoare şi până în martie.


Un loc de muncă sigur şi bine plătit! Acesta a fost motivul pentru care nu mai puţin de 65 de buzoieni au depus dosare de înscriere la concursul pentru ocuparea a trei posturi în cadrul ISU Buzău. Este vorba despre un post de ofiţer specialist în comunicaţii, unul de ofiţer specialist patrimoniu imobiliar, şi unul de subofiţer tehnic la compartimentul resurse umane.  

Angajări din sursă expernă se fac şi la Jandarmeria Buzău iar concurenţa este la fel de mare. Astfel, până astăzi, pentru două posturi, unul de ofiţer specialist în tehnologia informaţiei şi un subofiţer la biroul administrativ financiar, se înscriseseră 19 candidaţi.

Termenul limită de depunere a dosarelor pentru concursul organizat de IJJ Buzău este vineri, 12 ianuarie. În cazul ambelor instituţii, concursurile vor fi organizate începând de luna viitoare, cu proba fizică, şi se vor încheia în martie, cu cea scrisă.

citeste totul despre: