Concert acustic „Viţa de vie”, la No Limit

Concert acustic „Viţa de vie”, la No Limit

Adrian Despot, solistul trupei „Viţa de Vie” FOTO facebook.com/adriandespot76

Trupa „Viţa de Vie” revine la Buzău, cu cel mai recent proiect. Este vorba despre un concert acustic ce va fi susţinut la jumătatea lunii noiembrie, în clubul No Limit.


După ce au lansat conceptul prin două concerte sold-out la Opera din Bucureşti si la Filarmonica din Timişoara, „Viţa de Vie” a lansat în această primăvară un album acustic ce însumează întreaga lor istorie de 16 ani, pe care o prezintă într-o formă specială, esenţializată, de o bogăţie melodică impresionantă. „Viţa de Vie – acustic” înseamnă o redescoperire a sufletului din spatele compoziţiilor forma­ţiei, o experienţă simplă, intensă, departe de iureşul şi de zgomotul existenţei de zi cu zi.

Concertul „Viţa de Vie” este programat în data de 15 noiembrie, în clubul No Limit, de la ora 21.00, preţul unui bilet fiind de 35 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0723.429.264.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: