Coincidenţă macabră. O tânără a murit asemeni idolului său, actorul Paul Walker, după ce a intrat cu maşina în stâlp

Coincidenţă macabră. O tânără a murit asemeni idolului său, actorul Paul Walker, după ce a intrat cu maşina în stâlp

O serie de coincidenţe învăluie moartea, într-un accident rutier, a unei tinere de 18 ani din Râmnicu Sărat. Diana Buzăianu postase la profil cu o zi înainte de tragedie poza actorului american Paul Walker, pe care îl adula, dovadă fiind desele postări pe Facebook. Fata a murit la patru ani şi câteva ore după actorul său preferat, după ce a intrat într-un stâlp.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Este tragedie fără margini într-o familie din Râmnicu Sărat. Diana Buzăianu, o tânără în vârstă de 18 ani, care avea permis de conducere de numai câteva luni, a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. 
 
Vineri noapte, în jurul orei 03.00, tânăra ar fi plecat de la o petrecere. Era singură în maşină în momentul producerii tragediei.
 
Diana se deplasa pe drumul judeţean 202 din direcţia Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc. 
 
Impactul i-a fost fatal. „Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.
 
 
Diana Buzăianu era elevă a liceului Alexandru Vlahuţă din Râmicu Sărat. La aflarea veştii, prietenii şi apropiaţii au trăit un şoc. Sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe contul de Facebook al tinerei care abia obţinuse permisul de conducere. „Ai plecat mult prea devreme dintre noi. Doar 18 ani şi o viaţă înainte. (…) O fetiţă gingaşă şi plină de viaţă!”, a scris Georgiana, o prietenă apropiată.
 
Este de remarcat cel puţin o coincidenţă asupra căreia probabil şi anchetatorii vor insista. Diana era fan al actorului american Paul Walker, care a jucat în seria filmelor de acţiune Fast & Furious şi care, pe 30 noiembrie 2013, a murit într-un accident rutier. Pentru a-şi comemora idolul, tânăra din Râmnicu Sărat postase la profilul de pe Facebook poza actorului. După numai câteva ore, Diana avea să îşi piardă viaţa, culmea, într-un accident parcă tras la indigo: a intrat cu maşina într-un stâlp.
 
Paul Walker a murit într-un accident de maşină la data de 30 noiembrie 2013, în apropierea oraşului Los Angeles.  Actorul era pasager în maşina unui prieten, pilotul Roger Rodas, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociaţia lui Walker, Reach Out Worldwide. Maşina condusă de aceştia, un Porsche Carrera GT, şoferul pierzând controlul maşinii şi izbindu-se de un stâlp, apoi de un copac. 
 
 
 
Citeşte şi 
 
citeste totul despre: