Club al suporterilor de lux, pentru finanţarea principalei echipe de fotbal a judeţului Buzău

Club al suporterilor de lux, pentru finanţarea principalei echipe de fotbal a judeţului Buzău

Gloria Buzău evoluează în Liga a doua de fotbal

Echipa de fotbal Gloria Buzău ar putea fi sprijinită financiar de un grup de afacerişti plătitori de abonamente lunare. Preşedintele clubului din Crâng,  Dan Tulpan, şi-a anunţat intenţia de a crea în jurul echipei un Fan Club cu o sută de membri care să plătească lunar suma de 500 de lei pentru un abonament în schimbul căruia aceştia ar beneficia de condiţii ”de lux” în tribunele stadionului.


Potrivit preşedintelui Tulpan, cei o sută de susţinători vor avea locuri rezervate într-o lojă separată cu panouri de sticlă de restul stadionului, spaţiu în care confortul este mult îmbunătăţit. 

Prin plata abonamentelor, echipa care acum joacă în Liga a doua, ar strânge lunar suma de 50.000 de lei, care ar acoperi cheltuieli curente cum ar fi cele pentru achiziţia de echipament sportiv. Pentru a nu apărea suspiciuni cu privire la cheltuirea banului, preşedintele Dan Tulpan propune numirea unui trezorier de către clubul select al suporterilor buzoieni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: