Cezar Preda va candida pentru funcţia de vicepreşedinte regional al PDL pentru Regiunea de Sud-Est

Cezar Preda va candida pentru funcţia de vicepreşedinte regional al PDL pentru Regiunea de Sud-Est

Cezar Preda vizează un post de vicepreşedinte regional al PDL  FOTO: Adevărul.ro

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, va candida sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, pentru funcţia de vicepreşedinte regional, responsabil al organizaţiilor din judeţele care aparţin Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, respectiv Constanţa, Brăila, Galaţi, Tulcea, Buzău şi Vrancea.


Delegaţia Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal, care va participa sâmbătă la lucrările Consiliului Naţional de Coordonare, va fi formată din zece membri. Este vorba de şase delegaţi de drept şi patru membri aleşi de Biroul Permanent Judeţean. 

Vor mai candida pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte al partidului Liviu Negoiţă, Dorin Florea, Andreea Paul şi Anca Boagiu; de asemenea, actualul secretar general al Partidului Democrat Liberal, Gheorghe Flutur, va candida, sâmbătă, pentru un nou mandat. Printre cei care candidează pentru funcţiile de vicepreşedinte se află, alături de Cezar Preda, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Ioan Oltean, Ioan Bălan şi Mircea Hava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: