Centru de recuperare Covid-19, amenajat într-un spital rural FOTO

Centru de recuperare Covid-19, amenajat într-un spital rural FOTO

Foto I. Bunilă

Un centru de evaluare şi tratament Covid-19 a fost inaugurat în incinta Spitalului de Boli Cronice Smeeni, judeţul Buzău. Investiţia a inclus amenajarea unui cabinet de consultaţii, a unei săli de tratament şi a unui salon cu două paturi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Centrul de evaluare acordă servicii medicale de tip spitalizare de o zi, fiind destinat evaluării şi tratării pacienţilor confirmaţi Covid-19.

Unitatea a fost înfiinţată printr-o finanţare acordată de un grup de firme din Buzău, unul dintre cei mai importanţi jucători în domeniul reciclării în Europa. 

Firma a donat spitalului şi 60.000 de măşti şi echipamente medicale ce vor contribui la creşterea calităţii îngrijirii pacienţilor. 

Donaţia cuprinde şi un aparat HiTop pentru electroterapia high-tone, cinci paturi electrice de spital, două canapele electrice pentru examinare, un scaun modern de recoltat şi mobilier medical pentru dotarea cabinetelor şi a secţiei de RMN. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările