Cei şase buzoieni acuzaţi că au răpit o fată de 14 ani, duşi în faţa judecătorilor VIDEO

Cei şase buzoieni acuzaţi că au răpit o fată de 14 ani, duşi în faţa judecătorilor VIDEO

Sursa I. Bunilă

Cei şase buzoieni acuzaţi că au răpit o minoră de pe stradă, după care au ascuns-o într-o locuinţă din Râmnicu Sărat, află marţi dacă rămân după gratii. Aceştia au fost duşi de poliţişti la instanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE Instanţa a dispus în cazul a 5 persoane măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar fata de unul dintre bărbaţi, măsura arestului la domiciliu. Tânărul de 19 ani este printre arestaţi.

Patru bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal. 
 
Aceştia au pus la cale răpirea unei minore de 14 ani de pe stradă, cu gândul de a o determina să devină soţia unui tânăr de 19 ani. 
 
După ce familia fetei a alertat poliţia, duminică dimineaţă, a urmat o amplă acţiune a oamenilor legii. 
 
Au fost organizate filtre în trafic în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, au fost scotocite toate unităţile de cazare din aceste zone. Fata de 14 ani fiind găsită în municipiul Buzău.

Răpirea fetei a fost pusă la cale de un tanar de 19 ani, cunoscut de-al fetei. Băiatul a prins drag de minoră şi a planificat răpirea pentru a se căsători cu ea. 

L-au ajutat să-şi ducă planul la bun sfârşit alte cinci persoane, mama şi tatăl său, un unchi, o mătuşă şi un văr. Toţi au fost găsiţi şi reţinuţi de poliţişti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările