Un grup de 30 de buzoieni au protestat, marţi, în ciuda frigului şi a ploii

Un grup de 30 de buzoieni au protestat, marţi, în ciuda frigului şi a ploii

Manifestanţii au format un cerc

Cel mult 30 de buzoieni au continuat, marţi, protestele care au început săptămâna trecută în toată ţara. Numărul protestatarilor a scăzut considerabil faţă de serile trecute, atunci când pe străzile Buzăului s-au aflat şi 1.000 de oameni, care au şi mărşăluit pe străzile oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Marţi seara, la Buzău, a început să plouă iar temperatura a scăzut considerabil faţă de serile trecute atunci când la orele serii s-au înregistrat temperaturi pozitive. 

După ora 19.00, grupuri de câte cinci, zece persoane s-au perindat prin zona centrală, însă au început să protesteze abia după ora 19.30, când pe platoul din faţa Palatului Comunal se adunaseră aproximativ 30 de persoane.

Au scandat timp de o oră, mult mai timid decât în serile trecute, au dezbătut noutăţile în plan politic, iar în jurul orei 20.00 s-au retras spre case.

.........................................................................................
Buzoienii au protestat şi aseară, când a fost înregistrată cea mai slabă participare. 
 
Luni, doar 50 de persoane s-au strâns pe platoul din faţa Palatului Comunal. Chiar dacă Ordonanţa 13 a fost abrogată, buzoienii nemulţumiţi cer în continuare demisia celor responsabili de adoptarea ei.
 
Cei care formează nucleul consecvent al protestatarilor din Buzău spun că vor ieşi pe platoul din centru şi în următoarele seri, pentru a ţine Buzăul pe harta oraşelor în care se contestă, prin mitinguri, activitatea guvernului Grindeanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările