Ce nu a reuşit Poliţia, a făcut natura. Un ploieştean care a vrut să se aventureze pe DN 22 a rămas blocat în nămeţi

Ce nu a reuşit Poliţia, a făcut natura. Un ploieştean care a vrut să se aventureze pe DN 22 a rămas blocat în nămeţi

Maşina a fost scoasă din nămeţi în această dimineaţă                                                FOTO: Iulian Bunilă

Un ploieştean a rămas fără permis de conducere după ce a păcălit un filtru de poliţie şi a pătruns pe un drum înzăpezit. S-a întâmplat în această dimineaţă, la Balta Albă, localitate izolată rutier, încă de ieri, după ce a fost oprit traficul pe DN 22, care leagă Râmnicu Sărat de Brăila.


De dimineaţă, o autoutilitară condusă de un ploieştean de 33 de ani, alături de care se mai aflau trei pasageri, a trecut de filtrul de poliţie instituit în satul Băile, comuna Balta Albă, de unde este închis DN 22, după ce şoferul a declarat că se opreşte în sat. Temerarul prahovean avea însă de gând să continue drumul până la Râmnicu Sărat.

La ieşirea din localitate, după aproximativ 200 de metri de mers, dubiţa cu cei trei prahoveni s-a împotmolit în troienele de peste un metru înălţime, unde au stat aproape două ore până să fie scoasă. Şoferul şi pasagerii au refuzat să părăsească maşina, aceştia solicitând un utilaj pentru a trage maşina din nămeţi.

Viceprimarul din Balta Albă, aflat cu un buldoexcavator în satul Băile, a scos duba din nămeţi după care prahovenii au făcut cale întoarsă spre Brăila. Înainte, însă, şoferul a fost nevoit să treacă din nou prin filtrul de poliţie, de data asta ca să lase permisul de conducere, pentru nerespectarea interdicţiilor instituite pe drumurile publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările