„Ce bine e”, noua melodie lansată de un consilier judeţean din Buzău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgian este consilier judeţean, de şase luni
Georgian este consilier judeţean, de şase luni

A ajuns consilier judeţean, însă noua ocupaţie nu l-a separat de pasiunea pentru muzică. Georgian Mărgărit, fiul primarului din Boldu, a lansat marţi o piesă ca a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Georgian a devenit cunoscut după ce, în 2016, melodia sa „I’m Coming Home” s-a clasat pe locul doi la Eurovision România.

Marţi, la prânz, buzoianul Georgian Mărgărit a lansat o nouă melodie care a adunat în 20 de ore peste 45.000 de vizualizări pe canalul de Youtube al Sprint Music, dar şi mesaje de apreciere şi comentarii pozitive.

Artistul spune că melodia este un strigăt de speranţă, o expresie comună, simplă, care nu a fost atât de mult folosită în melodii dar care sintetizează fericirea unui om.

”În aceste vremuri dificile, e atât de bine atunci când sufletul pereche îţi este alături, atunci când îţi poţi îmbrăţişa familia, atunci când poţi ieşi la o cafea cu prietenii, atunci când poţi privi zâmbetul cuiva sau, pur şi simplu, când inspiri aer curat, nefiltrat de vreo mască! Cred că acest mesaj este mai mult decât necesar în această perioadă, pentru cei care doar iubind îşi pot hrăni sufletul şi pofta de viaţă!”, a scris Georgian Mărgărit pe Facebook.

Georgian Mărgărit este un nume din ce în ce mai important în lumea muzicală. În 2016 a obţinut locul doi în finala Eurovision România. 

A lansat la Global Records single-ul „Closer”, piesă compusă şi produsă împreună cu Vanotek, Axinte Narcis (Jackie Vegas), Alex Cotoi şi Adriana Rusu şi licenţiată în Rusia, Bulgaria, Franţa, Monaco, Ucraina, Belarus, Moldova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan. 

Georgian Mărgarit a fost ales consilier judeţean la alegerile din septembrie 2020 şi este fiul primarului comunei Boldu, Marian Mărgărit, la rândul său pasionat de muzică, fiind cunoscute colaborările primarului cu Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu şi piesele compuse pentru artişti precum Fuego şi Lorenna.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite