Cărţi de identitate găsite de un buzoian pe un şantier din Bucureşti. Câte documente a găsit bărbatul şi în ce stare erau acestea

Cărţi de identitate găsite de un buzoian pe un şantier din Bucureşti. Câte documente a găsit bărbatul şi în ce stare erau acestea

Foto Doru Muzgoci

Poliţiştii buzoieni anchetează împrejurările în care un bărbat din Nehoiu, muncitor la o firmă din Bucureşti, a descoperit 25 de cărţi de identitate parţial deteriorate. Cercetările vor fi extinse pentru stabilirea provenienţei documentelor. Buletinele au fost găsite pe şantierul autostrăzii A3, în zona Petricani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Toate cele 25 de cărţi de identitate au fost emise de Serviciul de Evidenţă a populaţiei Voluntari, judeţul Ilfov. Potrivit realitatea.net, unele buletine nu sunt expirate.  
 
Documentele fuseseră predate la Primăria Voluntari pentru a fi schimbate, susţin unii dintre cei pe numele cărora au fost emis buletinele descoperite de muncitor. 
 
Buzoianul care a găsit cărţile de identitate pe jumătate arse a fost chemat vineri la audieri. 
 
El ar fi găsit documentele în luna decembrie 2018, însă susţine că Poliţia şi Evidenţa Populaţiei l-au ignorat până acum.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: