Campanie a democrat-liberalilor buzoieni împotriva măsurii luate de Guvern privind introducerea accizei pe carburanţi

Campanie a democrat-liberalilor buzoieni împotriva măsurii luate de Guvern privind introducerea accizei pe carburanţi

La miezul nopţii a intrat în vigoare acciza de 7 eurocenţi la carburanţi

Democrat-liberalii buzoieni au demarat, astăzi, o campanie de informare asupra consecinţelor aplicării accizei pe benzină şi motorină, campanie desfăşurată sub sloganul “De la 1 aprilie, Ponta şi Antonescu te lovesc în plin!”.

 
În această după-amiază, 50 de tineri democrat-liberali au împărţit flyere în benzinăriile şi în intersecţiile mari ale municipiului Buzău, în oraşul Pătârlagele, precum şi în comunele Cislău şi Pănătău. Prin această campanie, Partidul Democrat Liberal vrea să-i conştientizeze pe buzoieni asupra faptului că majorarea accizei la carburanţi a fost decisă în guvernul Uniunii Social Liberale, din care făceau parte şi liberalii conduşi de Crin Antonescu. Democrat-liberalii buzoieni consideră că sunt îndreptăţiţi să spună că acciza nouă pe combustibil, care va genera scumpiri în lanţ, este „taxa Ponta-Antonescu”.
 
„Astăzi este ziua păcălelilor, dar introducerea accizei pe combustibili de către Ponta şi Antonescu nu este deloc o păcăleală de 1 aprilie, deşi am fi vrut să fie. În această dimineaţă, toţi românii posesori de automobile – autoturisme proprietate personală, mijloace de transport marfă sau de transport în comun – au constatat că anunţata creştere a valorii accizei la combustibili a şi fost pusă în practică la staţiile de distribuţie a carburanţilor, aceasta traducându-se într-o scumpire semnificativă a acestora. Devine clar astăzi, după doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta şi ai lui, că cea mai mare păcăleală sunt, de fapt, chiar guvernele conduse de el. Sunt guverne bazate pe minciuni sfruntate, pe promisiuni nerealizate”, spune preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, Raul Florescu.
 
La miezul nopţii a intrat în vigoare acciza de 7 eurocenţi la carburanţi. Astfel, toate sortimentele de benzină şi motorină vor depăşi 6 lei pe litru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: