Cadavrul unei femei dispărute de o lună de acasă, găsită de poliţişti abia după ce a început să miroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost descoperit de poliţişti, miercuri dimineaţă, la ieşirea din satul Tăbărăşti. Trupul aparţine unei femei care a dispărut, luna trecută, de acasă. În timpul căutărilor, jandarmii şi poliţiştii au trecut de mai multe ori pe lângă cadavru.

Femeia, de 46 de ani, a fost văzută pentru ultima dată în seara zilei de 17 iunie. Ea trăia de câteva zile în concubinaj cu un localnic din satul Tăbărăşti. 

Partenerul femeii a declarat că nu a realizat imediat că aceasta nu se află la domiciliu, fiind în stare de ebrietate. 

Abia pe 20 iunie a fost sesizată dispariţia femeii la Poliţie, de către fratele ei. Au urmat numeroase acţiuni de căutare organizate de echipaje de poliţie şi jandarmerie, sprijinite de angajaţi ai Primăriei Gălbinaşi.

Cadavrul a fost găsit, miercuri dimineaţă, acoperit cu coarde de viţă-de-vie, unde părea că fusese ascuns de cineva. Trupul se afla într-o zonă periată de mai multe ori de echipele de căutare, de data aceasta poliţiştii fiind ”călăuziţi” de mirosul cadaveric foarte intens.

Evenimentul este încadrat ca moarte suspectă, date fiind indiciile din jurul morţii. Cunoscută cu probleme psihice, femeia primea o pensie de handicap şi mai câştiga din munca cu ziua.

Ea s-ar fi lăudat pe la oamenii din sat că a strâns câteva zeci de milioane de lei vechi şi că îi păstrează la ciorap. Cadavrul a fost preluat de anchetatori şi transportat la morga SML Buzău, pentru efectuarea necropsiei. Aceasta va confirma identitatea femeii al cărei cadavru a fost descoperit în extravilanul comunei Gălbinaşi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite