Cadavru găsit pe malul râului Buzău. Ar putea fi al bătrânului dispărut în timpul unor inundaţii

Cadavru găsit pe malul râului Buzău. Ar putea fi al bătrânului dispărut în timpul unor inundaţii

O femeie care aduna lemne, pe prundul râului Buzău, a dat peste cadavrul unui bărbat. Trupul aflat într-o avansată stare de descompunere ar putea fi al bătrânului de 80 de ani care a dispărut de acasă în timpul inundaţiilor din zona oraşului Nehoiu. Acesta a fost căutat zile în şir de poliţişti şi jandarmi.

Ştiri pe aceeaşi temă


La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti, precum şi criminaliştii care urmează să stabilească identitatea persoanei. Din primele date, este vorba despre un bărbat. 

Există posibilitatea ca persoana să fie bătrânul de 80 de ani din Păltineni, dat dispărut de familie pe la începutul acestei luni, atunci când ploile şi inundaţiile au făcut prăpăd în zona Nehoiu. Cel mai probabil, el a fost luat de viitură, iar trupul i-a fost purtat de apele învolburate.

Timp de mai multe zile, peste 20 de jandarmi, pompieri şi poliţişti, precum şi lucrători silvici şi voluntari din Nehoiu l-au căutat pe bătrân, în ajutorul lor find adus şi un câine de urmă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: