Buzoienii pot viziona în amfiteatrul din Parcul Tineretului filmele româneşti „Orizont“ şi „Ilegitim“

Buzoienii pot viziona în amfiteatrul din Parcul Tineretului filmele româneşti „Orizont“ şi „Ilegitim“

Proiecţiile de film românesc în amfiteatrul Parcului Tineretului continuă de joi, 28 iulie şi vineri, 29 iulie, de la ora 21.15, cu două producţii de referinţă. Este vorba despre „Orizont“, realizat în acest an, de regizorul Marian Crişan, şi „Ilegitim“, regizat de Adrian Sitaru.

Ştiri pe aceeaşi temă


Joi seară, buzoienii care vor să se relaxeze în Parcul Tineretului vor putea viziona filmul „Orizont“, realizat în acest an, în regia lui Marian Crişan şi avându-i în distribuţie pe actorii Andras Hathazi, Rodica Lazăr, Emilian Oprea, Maria Seleş, Ioan Paraschiv, Valeriu Andriuţă, Elena Purea.

Este o adaptare liberă a celebrei nuvele „Moara cu noroc“, reinterpretată pentru actualitatea timpurilor noastre, prin povestea unei familii care preia în administraţie o cabană în Munţii Apuseni şi care devine martoră a acţiunilor întreprinse de capi ai mafiei tăierilor ilegale de lemne.

Vineri seară, este programat filmul  „Ilegitim“, premiat la cea de a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Este unul dintre cele mai provocatoare filme româneşti din ultimii ani şi redă povestea a doi fraţi şi iubirea lor ilegitimă. Ei fac parte dintr-o familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată, nici în situaţia extremă a unui avort.

Filmul „Ilegitim“ este regizat de Adrian Sitaru, iar din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, alături de actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight, Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu şi Mihaela Perianu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: