Buzoienii îşi pot cumpăra maşini noi prin Programul „Rabla” 2014

Buzoienii îşi pot cumpăra maşini noi prin Programul „Rabla” 2014

În judeţul Buzău sunt cinci dealeri auto care au fost acceptaţi în Programul Rabla 2014

Programul „Rabla” 2014 a demarat în mod oficial marţi, fiind disponibil şi pentru buzoienii care vor să caseze un autoturism vechi şi, în acest fel, să poată beneficia de sprijin din partea statului pentru achiziţionarea unei maşini noi.

 
Una dintre cele mai importante schimbări este că tichetele Rabla nu vor mai fi distribuite pe judeţe, în funcţie de vechimea parcului, ci la cerere. În plus, în acest an, tichetele nu vor mai fi acordate fizic beneficiarilor, ci vor fi distribuite electronic. Persoanele care vor să intre în program se pot adresa direct producătorilor sau dealerilor validaţi. 
 
O altă noutate a programului din acest an este că vor intra şi maşini cu o vechime de cel puţin 8 ani. La nivelul judeţului Buzău, dealerii validaţi sunt SC Expocar Trade SRL, SC Proleasing Motors SRL, SC Elcar Gid SRL, General Autocom SRL şi Automotor SRL.
 
Anul acesta, buzoienii care vor dori să îşi caseze maşina mai veche de opt ani pentru a beneficia de o reducere de 6.500 de lei la achiziţia unui autoturism nou se vor prezenta direct la dealerul auto de la care sunt interesaţi să cumpere şi se vor înscrie, urmând ca apoi să meargă la un colector pentru casare, la Poliţie pentru radierea autovehiculului şi să revină la dealer pentru a încheia contractul de vânzare – cumpărare.
 
Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: