Buzoienii, invitaţi să promoveze frumuseţile judeţului prin fotografie

Buzoienii, invitaţi să promoveze frumuseţile judeţului prin fotografie

La concursul „Buzăul în imagini” se pot înscrie atât fotografi profesionişti, cât şi amatori

Buzoienii pasionaţi de fotografie sunt invitaţi la un concurs intitulat „Buzăul în imagini”, organizat de Consiliul Judeţean Buzău, prin Centrul Judeţean de Cultură şi Artă. Competiţia are ca scop obţinerea de către organizatori a imaginilor reprezentative din judeţ cu sprijinul fotografilor amatori sau profesionişti

Ştiri pe aceeaşi temă


Concursul „Buzăul în imagini” se va desfăşura pe o perioadă de şase luni, începând cu data de 15 noiembrie.

Sunt propuse trei premii lunare a câte 250, 150 si 100 de lei iar la final, organizatorii vor acorda trei premii şi două menţiuni, astfel:
Premiul I - 5.000 de lei
Premiul II - 3.000 de lei
Premiul III - 2.000 de lei
Două menţiuni a câte 1.000 de lei

Centrul Judeţean de Cultură şi Artă va pune la dispoziţia concurenţilor mijloacele de transport necesare pentru a asigura accesul la obiectivele care vor fi stabilite ulterior. Deplasările se vor face în week-end iar fotografiile realizate de către concurenţi vor fi subiectul unor expoziţii lunare. 

La acest concurs se poate înscrie orice fotograf, indiferent de nivelul de pregătire şi tehnica folosită. Înscrierile se pot face până la data de 10 noiembrie 2013, direct la sediul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, din B-dul Nicolae Bălcescu nr. 48, prin depunerea fişei de înscriere completată cu datele fotografului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările