Buzoienii sunt invitaţi duminică, la Lopătari, la serbarea tradiţională „Plaiul Nucului”

Buzoienii sunt invitaţi duminică, la Lopătari, la serbarea tradiţională „Plaiul Nucului”

Formaţia „Nemuritorii” va susţine un recital în cadrul serbării „Plaiul nucului”

Serbarea folclorică tradiţională „Plaiul Nucului” de la Lopătari, ajunsă în acest an la ediţia a XXVI-a, constituie un nou prilej pentru locuitorii din zona de munte a judeţului să asiste la un spectacol de excepţie. Ileana Ciuculete şi trupa „Nemuritorii” vor susţine recitaluri în cadrul evenimentului folcloric.

 

Serbarea tradiţională, organizată de Primăria şi Consiliul Local Lopătari, în colaborare cu Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău, va avea loc duminică, 21 iulie, cu începere de la ora 12.00.
 
Cele mai aşteptate momente vor fi recitalurile susţinute de interpreta Ileana Ciuculete şi de formaţia „Nemuritorii”. Pe toată durata zilei, vor mai evolua pe scena serbării tradiţionale de la Lopătari interpreţii buzoieni Nina Stamate, Simona Bănică, Ion Băicuş, Filofteia Drăghici, Alexandru Petcu, Tatiana Răduţă, Mariana Ţicleanu, Valentin Ghencea, Diana Ioniţă şi mulţi alţi interpreţi şi ansambluri de muzică populară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: