Buzoienii au dat dovadă de moderaţie în alimentaţie, în perioada sărbătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Vinul, drobul, friptura de miel sau ouăle roşii au fost consumate cu moderaţie, de sărbători,  le-au dat bătăi de cap buzoienilor. Este concluzia reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, care au făcut o analiză a prezentărilor la unitatea medicală în aceste zile.

Media prezentărilor zilnice a fost ca într-o oricare altă zi. În prima zi de Paşte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă au ajuns 108 persoane, iar în a doua zi, 112. 

Şi nu problemele legate de un consum exagerat de mâncare grele au predominat, aşa cum se întâmpla în trecut, ci agresiunile pe fondul consumului de acool şi traumatismele în urma accidentelor rutiere.

”Anul acesta, în perioada sărbătorilor pascale, media prezentărilor la U.P.U a S.J.U Buzău a fost de 105 persoane. In prima zi de Paşte s-au prezentat 108 pacienţi, a doua zi, 112 pacienţi. Au predominat agresiunile pe fondul consumului de alcool si  traumatismele în urma accidentelor rutiere. Anul acesta, cetăţenii au dat dovada de moderaţie în alimentaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

 

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite