Buzoianul Ovidiu Ionescu, eliminat în turul III la Rio

Buzoianul Ovidiu Ionescu, eliminat în turul III la Rio

La prima experienţă la competiţia olimpică, tenismenul Ovidiu Ionescu a reuşit o perfomanţă remarcabilă. Buzoianul a ajuns până în turul trei al competiţiei supreme, fiind eliminat în acerastă fază de către portughezul Marcos Freitas, numărul 3 mondial. Dintre tenismenii români prezenţi în competiţie, la simplu, doar Daniela Dodean şi Adrian Crişan s-a calificat mai departe.


Sâmbătă, în primul tur al probei masculine de simplu, Ovidiu Ionescu a trecut fără probleme de iranianul Nima Alamian, scor 4-1. Ieri, în turul doi al competiţiei, tenismenul buzoian a reuşit o nouă victorie cu 4-1, după o evoluţie formidabilă împotriva experimentatului jucător austriac, de origine română, Robert Gardoş, clasat cu 30 de locuri mai sus în ierarhia mondială decât Ovidiu Ionescu! 

Cele mai spectaculoase momente s-au consumat în setul 4, în care Ionescu a revenit senzaţional, salvând mai multe mingi de set şi pe care l-a câştigat cu 16-14!

În turul III, tenismenul buzoian a fost eliminat din competiţie de către portughezul Marcos Freitas, numărul 3 mondial, cu scorul de 1-4. Dintre tenismenii români prezenţi în competiţie, la simplu, doar  Daniela Dodean şi Adrian Crişan s-a calificat mai departe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: