Buzoiancă violată pe câmp de un consătean angajat să o ajute să-şi culeagă via. Agresorul a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol a fost reţinut pentru 24 de ore apoi plasat în arest la domiciliu.Fapta s-ar fi produs, miercuri seara, la Glodeanu Sărat, printre butaşii de viţă de vie unde agresorul şi victima sa, o consăteancă de 43 de ani, au mers de bunăvoie. Bărbatul urma să intre a doua zi la cules de struguri.

În data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, o femeie de 43 de ani din comuna Glodeanu Sărat a sunat la 112 şi a sesizat că a fost victima unei agresiuni.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, fiind demarate verificări pentru clarificarea situaţiei şi identificarea persoanei indicate de apelantă.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un bărbat de 38 ani din aceeaşi localitate, care a şi fost găsit de poliţişti la scurt timp de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că tânărul ar fi agresat victima în intenţia de a întreţine relaţii sexuale,  în timp ce se aflau în zona unui teren extravilan. Apelanta se deplasase cu bănuitul în zonă pentru a-i indica o cultură de viţă de vie, având în vedere că tânărul urma să o ajute la activităţile agricole de sezon.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi în vederea sesizării instanţei. El a fost plasat în arest la domiciliu.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite