VIDEO Buzoianca Marina Baboi, dublă campioană naţională

VIDEO Buzoianca Marina Baboi, dublă campioană naţională

Arhivă adevarul.ro

Atleta Marina Baboi şi-a continuat evoluţiile excelente din acest an şi la Campionatele Naţionale de juniori I, care au avut loc în week-end, la Piteşti. Buzoianca şi-a adăugat în palmares titlurile naţionale cu numărele 5 şi 6, după ce s-a impus în cursele de 100, respectiv 200 de metri plat.

 
Totodată, Marina a reuşit medaliile cu numerele 9 şi 10 în finalele pe care le-a alergat în 2016.
 
Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit, în acest weekend, finala campionatelor naţionale de juniori I la ateltism, ultima întrecere atletică în aer liber din 2016. 
 
La acest eveniment, atleta Marina Andreea Baboi, sportivă legitimată la LPS Buzău şi pregătită de profesorul Gabi Nicolau, a reuşit să câştige probele de 100 de merti, respectiv 200 de metri plat. 
 
Prin aceste reuşite, buzoianca şi-a adăugat în palmares titlurile naţionale cu numerele 5 şi 6 la naţionalele de juniori. Totodată, Marina Baboi a reuşit medaliile cu numerele 9 şi 10 în finalele pe care le-a alergat în 2016, o performanţă remarcabilă pentru atletismul buzoian.
 
Marina Baboi este liderul national autoritar în 2016 în proba de 100 de metri plat al sprinterelor cadete, junioare 1 si tineret şi este a doua alegătoare senioară din România în aceasta probă, deşi buzoianca are doar 17 ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: