Buzoiancă de 51 de ani, printre pacienţii cu COVID-19 care au murit în ultimele zile

Buzoiancă de 51 de ani, printre pacienţii cu COVID-19 care au murit în ultimele zile

Arhivă

Un nou deces din rândul bolnavilor de COVID-19 a fost raportat de autorităţile buzoiene. Este vorba despre o femeie de 51 de ani, din Valea Râmnicului. Aceasta s-a prezentat pe 21 iulie la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu insuficienţă respiratorie acută şi febră.

Ştiri pe aceeaşi temă


Femeia a fost confirmată cu COVID-19 de către Institutul Cantacuzino pe 24 iulie, iar trei zile mai târziu a fost internată la ATI, în stare medie spre gravă. 

Evoluţia stării de sănătate a fost însă nefavorabilă şi pe 29 iulie a murit. Femeia suferea de hipertensiune arterială şi obezitate.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 21 de cazuri noi de COVID 19, 5 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi în laboratoare private. Cei 21 de pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 19 şi 87 de ani. 

Deoarece, în judeţul Buzău, toate paturile destinate internării pacienţilor cu COVID sunt, în prezent, ocupate, un numar de 88 de pacienti confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 1.306, 698 persoane fiind declarate vindecate şi externate. De asemenea, 180 persoane se află în carantină, iar 216 persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 36.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările