Buzoian tâlhărit de doi beţivi disperaţi că au rămas fără bani de băutură

Buzoian tâlhărit de doi beţivi disperaţi că au rămas fără bani de băutură

Un bărbat de 60 de ani din Cârligu Mare ar putea sta mulţi ani după gratii după ce a intrat în casa unui consătean şi, împreună cu un tovarăş de pahar, l-a bătut pe proprietar până l-a lăsat inconştient. Cei doi au furat alimente, obiecte de îmbrăcăminte şi un aparat radio, cu gândul să le vândă pentru a face rost de băutură.


Victima este un bărbat de 62 de ani, fost tehnician veterinar în zonă. El a anunţat dimineaţă poliţia după ce şi-a revenit din bătaie. Poliţia i-a prins la scurt timp pe făptaşi, unul din localitate iar celălalt, de 67 de ani, din Bucureşti.

”Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în timpul nopţii de 10 spre 11 iunie a.c., doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi, prin violenţă, i-ar fi sustras mai multe bunuri. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi pe raza localităţii Cârligu Mare cei doi bănuiţi, cu vârste cuprinse între 60 de ani şi 67 de ani, stabilindu-se că ultimul dintre aceştia era cunoscut cu antecedente penale şi totodată se sustrăgea de la executarea unei alte pedepse cu închisoarea”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi în cursul acestei zile urmează a fi prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunerea de arestare preventivă.

citeste totul despre: