Buzoian arestat pentru tâlhărie. A intrat peste o brăileancă şi i-a furat 11.000 de lei din casă

Buzoian arestat pentru tâlhărie. A intrat peste o brăileancă şi i-a furat 11.000 de lei din casă

Un tânăr de 18 ani, din Buzău, a ajuns în arestul poliţiei din Brăila după ce a pătruns într-un apartament din oraşul Făurei pentru a tâlhări sub ameninţare o femeie de 56 de ani. Buzoianul a fost identificat de poliţiştii brăileni şi dat în consemn echipajelor din comunele vecine. A fost prins de poliţişti pe raza comunei Ruşeţu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tânărul este acuzat că pătruns în apartamentul din Făurei situat la parter pe geamul de la baie şi sub ameninţare i-a cerut banii, actele şi cheile unei femei de 56 de ani. 

Speriată, femeia i-a dat cheile şi 11.000 de lei după care buzoianul a plecat, încuindu-şi victima în apartament nu înainte de a o ameninţa cu acte de violenţă dacă va striga după ajutor.

După plecarea individului, în jurul orei 19.30,  femeia a ieşit pe geam şi a strigat după ajutor fiind auzită de vecini care au alertat Poliţia. 

Oamenii legii au venit la faţa locului şi în urma cercetărilor au identificat agresorul în persoana unui tânăr de 18 ani din judeţul Buzău. Individul fost prins câteva ore mai târziu de poliţişti pe raza comunei Ruşeţu, judeţul Buzău. 

citeste totul despre: