Buzăul intră în amorţeală: bănci şi magazine închise, autobuze ţinute în garaj

Buzăul intră în amorţeală: bănci şi magazine închise, autobuze ţinute în garaj

Forfotă va fi până pe 31 decembrie

Cine nu a terminat aprovizionarea de sărbători mai are o zi la dispoziţie. Dacă pe 30 decembrie, activitatea comercială se desfăşoară normal, în ultima zi a anului magazinle închid mai devreme. De asemenea, băncile nu vor lucra începând de mâine, timp de trei zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul supermarketurilor din oraş va suferi câteva modificări. Pe 31 decembrie, marile magazine se vor deschide la ora 8.00 şi vor trage obloanele în jurul orei 19.00. Pe data de 1 ianuarie, acestea vor fi închise, urmând să îşi reia activitatea pe 2 ianuarie, cu program scurt. Cei care vor rămâne fără ţigări sau alte provizii, vor avea la dispoziţie magazinele de cartier, unele dintre ele obişnuindu-şi clienţii să ţină deschis şi în zilele de sărbătoare.

Buzoienii cu probleme de sănătate care vopr fi prinşi fără provizii de medicamente vor avea la dispoziţie doar câte o farmcie deschisă zilnic. Pe 31 decembrie va funcţiona Iris Pharm, pe 1 ianuarie farmacia Crâng, iar pe 2 ianuarie Iris Pharm.

În privinţa trasnportului local, de Revelion buzoienii au la dispoziţie taximetre sau microbuze Maxi Taxi. Pe 31 ianuarie programul autobuzelor se va încheia la ora 17.00, iar în primele două zile ale noului an nu se lucrează la Trans Buz.

Cine are banii pe card, este sfătuit să facă rost în această perioadă de lichidităţi, deoarece băncile nu vor lucra în următoarele zile iar ATM-urile ar putea fi golite repede.

Pe 30 decembrie, băncile au program normal, de la ora 9.00 la ora 17.00, iar pe 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie vor fi închise. De asemenea, buzoienii sunt sfătuiţi să îşi scoată sumele necesare de pe card cu mai mult timp înainte pentru că, din cauza numeroaselor solicitări este posibil ca ATM-urile să rămână fără bani.

citeste totul despre: