Buzăul ajunge la 49 de decese în rândul pacienţilor cu COVID-19

Buzăul ajunge la 49 de decese în rândul pacienţilor cu COVID-19

Arhivă

Trei decese în rândul pacienţilor confirmaţi cu COVID-19 au fost raportate de către Direcţia de Sănătate Publică în ultimele 24 de ore. Unul dintre decedaţi provine din azilul ”Sfinţii Constantin şi Elena”, din Costeşti, unde 19 persoane, asistaţi şi angajaţi, au fost confirmate pozitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă


Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate 48 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, cu vârste cuprinse între 22 şi 91 de ani, şi încă trei decese.

A ajuns la 49 numărul pacienţilor cu coronavirus, din Buzău, care au murit de la începutul pandemiei.
 
Cazul 47 este un pacient în vârstă de 67 de ani, care s-a prezentat la UPU a Spitalului Judeţean Buzău cu simptomatologie respiratorie. A fost confirmat cu SARS-CoV-2 şi internat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Evoluţia a fost nefavorabilă şi a fost transferat pe Secţia ATI, unde a decedat. Avea ciroza hepatică de etiologie mixtă, lacunarism cerebral, encefalopatie hepatică.

Pacientul numărul 48 este un asistat din focarul CPV Costeşti, în vârstă de 72 de ani. A fost adus la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău ca urmare a agravării stării de sănătate în data de 11.08.2020. Pacientul a fost confirmat cu SARS-CoV-2 în data de 9.08.2020. Figura la comorbidităţi cu hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, retinopatie diabetică, boală cardiacă ischemică, bloc de ramură dreaptă major.

Cel de-al 49-lea decedat este un pacient în vârstă de 83 de ani care s-a internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru insuficienţă cardiacă. A fost testat şi confirmat cu infecţie cu SARS-CoV-2 de către INCDMI Cantacuzino. Starea de sănătate s-a agravat progresiv sub tratament şi survenit decesul. Comorbidităţi: insuficienţă cardiacă, sechele AVC, insuficienţă renală cronică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: