Buzău: Locuri de muncă disponibile pe internet

Buzău: Locuri de muncă disponibile pe internet

În Buzău sunt peste 500 de locuri de muncă

Peste 2.000 de patroni din Buzău, Galaţi, Brăila şi Focşani au pus anunţuri de angajare pe site-urile de recrutare.Cele mai multe firme îşi caută pe internet candidaţii ideali pentru posturi din vânzări, finanţe şi consultanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce paginile de anunţuri ale ziarelor locale sunt tot mai sărace în oferte de angajare, site-urile de recrutare precum bestjobs şi ejobs au, în prezent, circa 2.000 de job-uri disponibile şomerilor din Buzău (520), Galaţi (565 de posturi), Brăila (530) şi Focşani(446).

Patronii şi-au postat ofertele care se adresează atât celor cu studii medii şi superioare cât şi persoanelor fără experienţă precum studenţi şi elevi.
Însă cele mai multe locuri de muncă vacante se găsesc în domenii precum vânzări, finanţe/bănci/contabilitate, consultanţă.
Aici, cei interesaţi se pot angaja ca şi agent vânzări, agent asigurare, responsabil vânzări şi administraţie, reprezentant / coordonator vânzări, project manager, director judeţean vânzări, director zonal, etc.

Cele mai slabe şanse de angajare le au cei calificaţi în domenii precum arhitectură, imobiliare, juridic, grafică/design pentru care au postat anunţuri mai puţin de 50 de întreprinzători.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările