Buzău: Copil de 12 ani legat de copac şi tăiat pe corp cu un cuţit de tatăl său. Bărbatul a filmat agresiunea şi a trimis imaginile mamei din răzbunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea buzoiană Bozioru a ajuns, sâmbătă după-amiază, la Spitalul Judeţean Buzău, după ce a fost tăiat de tatăl sau cu un cuţit pe mâini, pe picioare şi pe burtă, într-o pădure unde copilul ar fi fost legat de un copac. Bărbatul ar fi filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, care este plecată la muncă în Spania.

Bărbatul de 39 de ani a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul faptei.

El i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului pentru a se răzbuna pe aceasta, pentru că l-a părăsit şi a plecat în Spania. Femeia a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia .

Conform unor surse medicale, copilul ar fi fost dus de tatăl său într-o pădure, ar fi fost legat de un copac şi tăiat cu un cuţit pe mâini, pe picioare şi pe burtă. 

Bărbatul ar fi filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, care este plecată la muncă în Spania. 

Ulterior, bărbatul şi-a dus copilul acasă, de unde a fost preluat sâmbătă după-amiază de poliţie şi de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Băzău, după ce cazul a fost semnalat autorităţilor de către mama copilului. Cadrele medicale spun că minorul este în stare stabilă, dar că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Laura Minea, în urma audierilor s-a luat măsura ca bărbatul de 39 de ani să fie transportat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecătoriei Buzău.

Totodată, a fost informată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va începe propria anchetă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite