Trei sute de mii de lei, suma alocată de Consiliul Judeţean Buzău pentru festivităţile de Ziua Naţională şi Crăciun

Trei sute de mii de lei, suma alocată de Consiliul Judeţean Buzău pentru festivităţile de Ziua Naţională şi Crăciun

Şi anul acesta, la 1 Decembrie, va fi oferită buzoienilor o masă tradiţională

Ca în fiecare an, Consiliul Judeţean Buzău organizează şi în 2013 o serie de festivităţi cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, dar şi a sărbătorilor de Crăciun. Astfel, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de joi, a fost alocată suma de 300.000 de lei pentru organizarea acestor manifestări.


În cheltuielile pentru ziua de 1 Decembrie sunt incluse masa tradiţională, cu fasole şi sărmăluţe de post, achiziţionarea de steguleţe şi cocarde tricolore, precum şi editarea revistei „Străjer în calea furtunilor”, în colaborare cu Fundaţia Mareşal Averescu,.

Acţiunile prilejuite de sărbătorile de iarnă vor fi, potrivit expunerii de motive, întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, instituţii şi servicii, concert festiv, participarea financiară la Revelionul 2014 pentru cetăţeni, oferirea de pachete pentru copiii instituţionalizaţi, persoane cu handicap, precum şi primirea colindătorilor la sediul CJ Buzău.           

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: