Buzău: Casa de Vinuri Zoreşti vinde la sticlă, pe post de vin, apă exogenă şi alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii de la Inspecţia de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol au demonstrat că mai mulţi producători de vinuri românești vând amestecuri de apă, zahăr şi alcool. La această concluzie au ajuns după ce au prelevat probe de la cinci companii.

Specialiştii au testat mai multe sortimente de vinuri. Rezultatele au arătat că producătorii vindeau la sticlă, pe post de vin, apă exogenă şi alcool din trestie de zahăr sau porumb.

Potrivit raportului, pe listă apar vinurile: "Strămoşesc" şi "9 poloboace" produse de SC Vinexport Trade Mark Focşani, "Perla Dunării" produs de SC Vinton Galaţi, "Buchet", vin de masă demisec roşu şi alb produs de Casa de Vinuri Zoreşti Buzău, "Babanul", un vin de masă roşu şi alb, produs de Murfatlar, "Alb Nobil", un vin de masă demisec alb, fabricat de SC Rom Cas Srl Dâmboviţa.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite