Buzău: Buluceală la aparatul care promite minuni

Buzău: Buluceală la aparatul care promite minuni

Buzău: Buluceală la aparatul care promite minuni

Un aparat medical dă speranţe de vindecare buzoienilor şi, zilnic, sute de oameni se înghesuie să beneficieze de tratament.


Fie că suferă de boli grave sau chiar din curiozitate, sute de buzoieni se înghesuie zilnic în centrul municipiului pentru a putea beneficia de o cură gratuită cu aparatul minune denumit Ceragem

Chiar dacă invenţia nu a beneficiat de publicitate, vestea venită de la cei care au încercat acest aparat, cum că în centrul urbei, lângă Biserica Sfinţii Îngeri, se dau consultaţii gratuite pentru orice categorie socială, a făcut înconjurul judeţului.
„Mă dureau rău articulaţiile şi coloana. Aum, mă simt nemaipomenit, în urma şedinţelor pe care le fac cu acest aparat. Am început să mă simt bine după patru şedinţe. În prezent am 38 de şedinţe cu acest aparat şi acum aştept la rând ca să intru din nou”, povesteşte Coman Viorel, de 53 de ani. Acesta nu este singurul care ne-a lăudat proprietăţile aparatului:

„Am fost foarte bolnavă. M-am tratat numai cu medicamente naturiste şi eram mai binişor. După ce am aflat de acest aparat m-am hotărât imediat să vin aici. M-a ajutat foarte mult”, a declarat Maria Busuioc, de 65 de ani.
Medicină tradiţională cu tehnologie modernă

„Este un aparat de termomasaj şi presopunctură adus din Coreea de Sud de la firma Agent Company. Se află de 11 ani pe piaţă, face mai multe terapii într-una singură şi îmbină medicina tradiţională cu tehnologia modernă. Acest aparat nu vindecă, ameliorează starea de sănătate în majoritatea afecţiunilor”, ne-a declarat Vasile Vargan, reprezentantul centrului din Buzău. Spaţiul de tratament de la etajul unei clădiri are în dotare o sală de conferinţe chiar lângă cele 14 paturi unde se administrază tratamentul gratuit.

În timp ce pacienţii sunt „conectaţi” la Ceragem, cealaltă serie de „clienţi” îşi aşteaptă rândul pe băncuţe şi ascultă cu interes prelegirile specialiştilor despre beneficiile acestui tratament. 

Neurologii buzoieni sunt sceptici. “Implicarea psihică şi autosugestia au un rol important în patologie. Căldura poate ameliora aceste simptome după ce relaxează musculatura, dar mai devreme sau mai târziu pacienţii ajung tot la medic pentru că nu se vindecă adevărata cauză a bolii.”, ne-a declarat medicul neurolog Dorina Murgoci.

„Acest aparat nu vindecă, ameliorează starea de sănătate în majoritatea afecţiunilor”, Vasile Vargan, reprezentant centru tratament.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: