FOTO Un parlamentar ales pe listele PPDD a ajuns şef al organizaţiei judeţene a Partidului Conservator Buzău

FOTO Un parlamentar ales pe listele PPDD a ajuns şef al organizaţiei judeţene a Partidului Conservator Buzău

Deputatul Gheorghe Coman

Deputatul Gheorghe Coman a fost ales, sâmbătă, cu doar şase voturi împotrivă, preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Conservator, în urma unei conferinţe judeţene în care un grup de contestatari, condus de preşedintele demisionar al organizaţiei municipale, Mircea Ion, nu a fost primit în sală.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Grupul de aproximativ 50 de protestatari a manifestat prin intermediul unor pancarte pe care le-au purtat în faţa Sălii Mari a Consiliului Judeţean, precum şi printr-un memoriu înmânat preşedintelui executiv al PC, senatorul Vasile Nistor.
 
„Contestăm alegerile pentru că am fost împiedicaţi să ne depunem candidaturile în mod statutar. Joi, când ne-am deplasat pentru a ne depune candidaturile, au intrat doi colegi iar secretarul general interimar, Nicoleta Tudor, a refuzat să primească candidaturile pe motiv că termenul de depunere a expirat, fapt ce nu este prevăzut de statut. Am discutat cu domnul Nistor, care ne-a promis ca va citi sesizarea şi dacă avem dreptate ni s-a promis chiar că se va putea merge până la invalidarea alegerilor”, a declarat fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale, Mircea Ion.
 
 
După ce deputatul Gheorghe Coman a deschis , uşile la întrarea în sala mare a Consiliului Judeţean au fost încuiate împiedicând astfel atât accesul în sala de  şedinţă cât şi în holul instituţiei unde se desfăşoară în aceste zile mai multe expoziţii.
 
După aproape două ore, cât au durat lucrările conferinţei judeţene a Partidului Conservator Buzău, deputatul Gheorghe Coman, fost parlamentar PPDD, a fost desemnat cu doar şase voturi împotrivă, preşedinte al Partidului Conservator Buzău. La finalul alegerilor, preşedintele executiv al PC, Vasile Nistor, a admis că echipa desemnată să conducă filiala buzoiană a Partidului Conservator nu este  cea mai performantă, considerând totuşi că preşedintele nou ales este un om curajos.
 
 
„Poate nu am găsit cea mai performantă echipă dar am găsit oameni ce vor să facă treabă. În politică e ca în fotbal. Fotbalul e pe goluri, politica este pe voturi. În opinia mea, preşedintele unei organizaţii judeţene îşi demonstrează capacitatea de a conduce, atunci când are curajul să promoveze oameni mult mai inteligenţi decât el şi eu cred că acest lucru s-a întâmplat”, a declarat preşedintele executiv al PC, Vasile Nistor.
 
La rândul său, deputatul Gheorghe Coman, proaspăt ales în fruntea conservatorilor buzoieni, a declarat că îşi propune să muncească astfel încât să reuşească obţinerea la alegerile europarlamentare a unui scor de 5-6%, iar la sugestia şefului de la Bucureşti a declarat că va încerca să discute cu protestatarul Mircea Ion pentru a găsi o cale de colaborare.
 
„Îmi propun pragul de 5-6% prin muncă în primul rând. Să muncim şi să avem un scor bun. Avem vreo 50 de organizaţii făcute de când am venit, mai avem de făcut câteva organizaţii şi o să ţinem legătura mai strânsă cu domnul Mircea Ion fostul preşedinte de la municipiu care nu am pre înţeles de ce s-a supărat”, a declarat deputatul Gheorghe Coman, preşedinte al PC Buzău.
 
Pe întreaga desfăşurare a conferinţei judeţene a PC Buzău, Sala Mare a Consiliului Judeţean a fost păzită de apropiaţi ai deputatului Gheorghe Coman, care au dispus blocarea accesului din stradă în holul sălii, unde se află trei expoziţii ale unor instituţii publice buzoiene: două ale Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi a Muzeului Judeţean.


Citeşte şi: VIDEO Măgarii „Vio” şi „Crinuţa” au pichetat Prefectura împreună cu democrat-liberalii buzoieni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: