Bradul din Parcul Crâng, donat de o poliţistă de la IPJ Buzău VIDEO

Bradul din Parcul Crâng, donat de o poliţistă de la IPJ Buzău VIDEO

O poliţistă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a donat bradul din curtea casei sale pentru a fi amplasat în Parcul Crâng şi a aduce buzoienilor bucuria  sărbătorilor de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Este vorba despre agentul principal de poliţie Alexandra Cîrstescu. Anul acesta, fix cu o lună înainte de Crăciun, a hotărât să îşi ia rămas bun de la un prieten vechi şi drag, alături de care a copilărit. 
 
Este vorba de un brad în vârstă de jumătate de secol, care a fost plantat de rudele tinerei în curtea în care a locuit încă de când a venit pe lume.
 
Alexandra a oferit bătrânul conifer Primăriei Buzău, pentru a-l amplasa în zona centrală a Parcului Crâng, în vederea împodobirii de sărbătoare.
 
Bradul Alexandrei este în această iarnă bradul buzoienilor, iar poliţista este cât se poate de fericită şi plină de zâmbet, chiar dacă momentul despărţirii a fost emoţionant.
 
 
”Mai tânăr cu vreo 30 de ani decât vecinul din Piaţa Dacia, dar la fel de frumos, a fost aşezat astăzi în parc! Va fi decorat şi iluminat festiv, iar în perioada Sărbătorilor de Iarnă sper că va constitui un punct de atracţie pentru cei mici!”, a scris viceprimarul Ionuţ Apostu pe Facebook.
 
 
Este pentru al cincilea an în care municipalitatea face apel la oameni pentru a dona bradul care va fi împodobit la Târgul de Crăciun din centrul oraşului.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările