Beneficiarii Cantinei sociale din Buzău vor primi o masă bogată de Paşte

Beneficiarii Cantinei sociale din Buzău vor primi o masă bogată de Paşte

Cantina de ajutor social asigură hrana şi celor unsprezece buzoieni cazaţi în Adăpostul Primăriei

Buzoienii fără posibilităţi materiale, care au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a supravieţui, vor simţi şi ei spiritul sărbătorilor pascale. O masă bogată, tradiţională, vor primi şi în acest an, de Paşte, beneficiarii Cantinei de ajutor social a municipiului Buzău.

 
Un asistat social are dreptul la un meniu de 10 lei, pe zi, de la Cantina de ajutor social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an. Astfel, aproximativ 100 de lei este valoarea pachetului pe care îl vor primi beneficiarii cantinei de ajutor social pentru perioada 18 - 21 aprilie. 
 
Un pachet va conţine tocană de legume şi zacuscă de vinete, pentru zilele de vineri şi sâmbătă, dar şi carne de pasăre şi de porc, drob, ouă, cozonac, suc, ulei, ciocolată şi zahăr, pentru ziua de Paşte.
 
În plus, Cantina de ajutor social asigură hrana şi celor unsprezece buzoieni cazaţi în Adăpostul Primăriei. Şi aceştia vor primi pachetul special de Paşti. 
 
Potrivit directorului Cantinei de ajutor social Buzău, Doru Crăciun, în prezent sunt în evidenţele instituţiei aproximativ 300 beneficiari. Pentru a-şi primi pachetele de Paşte, sărmanii oraşului Buzău sunt aşteptaţi la Cantina de ajutor social până vineri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: