Bătrân din Săgeata, mort într-un incendiu în propria casă

Bătrân din Săgeata, mort într-un incendiu în propria casă

Pompierii au intervenit cu două autospeciale                                                               FOTO: Adevărul.ro

Un bătrân din satul buzoian Beilic, comuna Săgeata, a murit, în această dimineaţă, în propria casă într-un incendiu devastator.


Bătrânul, în vârstă de 78 de ani, a fost surprins de foc în propria locuinţă şi nu a mai avut puterea să se salveze. Flăcările s-au extins cu repeziciune la toată casa iar corpul carbonizat al bărbatului a fost găsit de pompieri de abia după ce incendiul a fost stins. 

Pompierii au intervenit cu două autospeciale. Au ars 50 de mp din locuinţă, două camere şi un hol. Bătrânul locuia singur iar trupul său a fost găsit carbonizat.

Nu se ştie deocamdată cauza care a dus la producerea tragediei. Pompierii şi poliţiştii cercetează chiar în aceste momente împrejurările în care s-a produs incendiul, urmînd să stabilească ulterior cauza. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările