Bătrân mort în incendiul de vegetaţie uscată pe care l-a provocat

Bătrân mort în incendiul de vegetaţie uscată pe care l-a provocat

Un bărbat a murit, vineri după-amiază, într-un incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă în localitatea Plevna, comuna buzoiană Grebănu. Poliţia a început o anchetă, pentru a afla dacă victima a pierit în flăcările provocate chiar de el.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit Biroului de Presă al ISU Buzău, victima este un bătrân de 80 de ani din localitate. Cadavrul său a fost descoperit de pompieri în timpul intervenţiei de stingere.

În timp ce pompierii încearcă să afle sursa incendiului, poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla dacă moartea bătrânului din Grebănu a survenit accidental. 

Cel mai probabil, acesta a dat foc uscăturilor, flăcările i-au aprins hainele şi nu s-a mai putut salva. De mebnţionat că zona incendiată se află pe un câmp, în afara localităţii. Nu sunt excluse însă şi alte variante.

Incendierea neconstrolată a vgetaţiei pe terenurile agricole este un fenomen care a luat amploare în mediul rurtal odată cu încălzirea vremii care a permis agricultorilor să iasă la câmp şi să cureţe suprafeţele de resturi vegetale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: