VIDEO Bărbaţi atacaţi de o ursoaică, într-o pădure din localitatea buzoiană Chiojdu

VIDEO Bărbaţi atacaţi de o ursoaică, într-o pădure din localitatea buzoiană Chiojdu

Arhivă

Doi bărbaţi au fost atacaţi de o ursoaică în timp ce se deplasau pe un drum forestier, la ieşirea din localitatea buzoiană Cătiaşu, comuna Chiojdu. Oamenii, de 35 şi 60 de ani, se întorceau de la o păsune când au fost atacaţi de ursoaica, însoţită de pui. Oamenii nici nu au avut timp să reacţioneze.

 
Femela s-a năpustit pur şi simplu asupra lor şi i-a prins din urmă.  Bărbaţii povestesc că a fost, practic, o luptă pe viaţă şi pe moarte.
 
Când au scăpat din ghearele ursoacei, bărbaţii au sunat după ajutor şi în scurt timp au fost transportaţi cu două  ambulanţe la spital. Ambii s-au ales cu răni şi muşcături pe tot corpul. Starea lor este în acest moment stabilă, însă urmează să fie supuşi mai multor intervenţii chirurgicale.
 
Atacul a alertat autoritătile, care caută în continuare o soluţie să ţină animalele sălbatice la distanţă de zonele locuite. Localnicii din zonă spun însă că, în ultimele două luni, urşii au  fost zăriţI în mai multe rânduri prin pădure.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările