Bărbat ucis în bătaie de colegii de pahar, în localitatea buzoiană Balta Albă

Bărbat ucis în bătaie de colegii de pahar, în localitatea buzoiană Balta Albă

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a sfârşit într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Deocamdată nu sunt cunoscute motivele altercaţiei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Ştiri pe aceeaşi temă


De o moarte violentă a avut parte un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea buzoiană Balta Albă. 

Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge pe un drum după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Viceprimarul din comună a fost anunţat de nişte săteni că un bărbat zace prăbuşit în zăpadă, iar acesta a dat fuga să vadă despre ce este vorba.

Deocamdată nimeni nu ştie de la ce-a pornit certa dintre bărbat şi prietenii săi de pahar. Sătenii din Balta Albă sunt îngroziţi că o asemenea grozăvie s-a întâmplat chiar în satul lor. Nimeni nu îşi explică cum de la o ceartă s-a ajuns la crimă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Pe numele celor doi suspecţi care l-au lovit pe bărbat au fost deschise dosare penale, iar aceştia au fost reţinuţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: